Houd het droog met
beschutting tegen wind en regen

We wonen in een nat kikkerlandje, dus we zijn wel gewend aan wat regen. Maar zou het niet fijn zijn als je toch lekker in de tuin kunt blijven barbecueën met je vrienden wanneer het weer omslaat? Een aluminium terrasoverkapping wordt aan de gevel van je woning gemonteerd en geldt zo als een permanent verlengstuk van je woning. De gesloten lamellen van een lamellendak zijn tevens spatwaterdicht en zorgen voor de beschutting wanneer jij het nodig hebt! Wil je beschermd zijn tegen zon én regen? Ga voor een pergolazonwering met waterafstotend doek!

Inspiratie voorbeelden.

Beschutting tegen de wind

De verplaatsing van lucht is van enorme invloed op de temperatuur. Zo komt het voor dat de wind op zonnige dagen toch voor een oncomfortabele gevoelstemperatuur zorgt. Windschermen en schuttingen zorgen ervoor dat je jouw gehele tuin of jouw terras van wat extra beschutting kunt voorzien. Beschik je al over een terrasoverkapping? Met de diverse schuifwanden creëer je eenvoudig een fraaie beschutte tuinkamer. Wist je dat je ook met Ritscreens een terrasoverkapping of lamellendak kunt afsluiten?

Een knikarmscherm wat ons hele terras overkapt en een uitvalscherm dat s'ochtends het zonnetje buiten houdt, vakkundig gemonteerd. Heel mooi (jaloerse buren) en heel erg blij mee, top!

Familie Ouwehand

Wij zorgen voor comfort
binnen en buiten.

Wij zijn Zonwering4all en bij ons kun je terecht voor alles op het geniet van rolluiken, zonneschermen en verschillende soorten raambekleding. Met onze producten weten wij van een tuin een echte plek te maken waar je kunt genieten van de zon op de momenten dat het jou uitkomt.

Met meer dan vijftien verschillende productsoorten in zonwering en raambekleding, hebben wij altijd een oplossing die past bij jouw wens of smaak. Onze producten worden uitsluitend in Nederland geproduceerd en voldoen daarom aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Aanbiedingen
die het daglicht
kunnen verdragen.

Maak een
vrijblijvende
afspraak.