Onze aanbiedingen

Voorbouw-buitenjaloezieën R6 & R10

Actie: Voor dit product geldt tot 1 januari 2023 gratis montage*

Je wilt het zonlicht in uw huis afhankelijk van het dag en tijdstip en van uw persoonlijke voorkeur kunnen regelen? U wilt bijzondere lichtaccenten zetten? En op warme dagen een aangename sfeer creëren, waar je je lekker voelt? Dan kunt u zich verheugen op de buitenjaloezieën van WAREMA. U laat de hitte buiten en het licht, geheel naar uw smaak, naar binnen. Met buitenjaloezieën creëert u precies de lichtsfeer die u bevalt: voor een aangename werkatmosfeer helder, overdadig indirect licht zonder verblinding, of schemerig voor de ontspanning en optimale privésfeer.

1/4

Specificaties

Type

Buiten Jaloezieën

Min-max breedte

680 mm - 4000 mm

Min-max hoogte

1000 mm - 4000 mm

Type Lamel

80 mm platte of 80 mm gekraalde lamellen

Type Kast

Kast, geleiders geëxtrudeerd aluminium

Type Bediening

Basismotor met elektronische eindafschakeling, Solar uitvoering mogelijk

Energie label

A zomer & E winter

Een oplossing voor
iedere situatie.

Met onze zonwering creëer je plekken waar je heerlijk kunt genieten in de schaduw. Houd je woning koel en geef je het interieur de laatste puntjes op i. Verder vergroot je met zonwering, zoals rolluiken of markiezen de privacy in huis en kun je energie besparen.

Met meer dan vijftien verschillende productsoorten in zonwering en raambekleding, vind je altijd een oplossing die past bij jouw wens of smaak. Onze producten worden uitsluitend in Nederland geproduceerd en voldoen daarom aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.