Onze aanbiedingen

Z4all Solar Rolluik

Actie: Bij aanschaf van een rolluik met Brel Solar Gratis afstandsbediening t.w.v. € 35,00,-*

Zonwering4all Solar rolluik Elektrisch rolluik met motor op zonne-energie De Zonwering4all Solar Rolluik is voorzien van een zelf oplaadbare motor. Op het rolluik wordt een zonnepaneel bevestigd en deze vangt de straling van de zon op. De energie wordt omgezet in elektrische energie en zo wordt de motoraccu opgeladen. Dankzij de 8,7 mm dikke lamel zorgt dit rolluik voor extra veiligheid, isolatie en geluidswering. Door de diverse zijgeleiders is dit type rolluik op elk type raam of kozijn te bevestigen.

Specificaties

Max. Breedte

3700 mm

Max. Hoogte

3000 mm

Bediening

Brel Solarmotor

Afmeting Lamel

40 mm lamel dikte 8,7 mm

Z4all Knikarmscherm

Actie: Gratis afstandsbediening t.w.v. € 67,00*

Nieuw in ons assortiment!!! Een prachtig op maat gemaakt cassettescherm van Zonwering4all standaard in Crème-wit en antraciet structuurlak leverbaar. Dit zonnescherm is voorzien van een doek goot, die ervoor zorgt dat de oprolbuis niet zichtbaar is. De maximale afmeting van dit terrasscherm zijn 6 meter breed in combinatie met 3 meter uitval.

Specificaties

Max. Breedte

6000 mm

Max. Uitval

3000 mm

Kleur Cassette

Antraciet, Crème-wit structuurlak

Doekkleuren

Swela Sunvas collectie

Bediening

Somfy Sunea IO

Extra Optie's

Somfy Eolis 3D IO

Een oplossing voor
iedere situatie.

Met onze zonwering creëer je plekken waar je heerlijk kunt genieten in de schaduw. Houd je woning koel en geef je het interieur de laatste puntjes op i. Verder vergroot je met zonwering, zoals rolluiken of markiezen de privacy in huis en kun je energie besparen.

Met meer dan vijftien verschillende productsoorten in zonwering en raambekleding, vind je altijd een oplossing die past bij jouw wens of smaak. Onze producten worden uitsluitend in Nederland geproduceerd en voldoen daarom aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Schaduw op mijn terras
Beschutting tegen het weer
Privacy in en rondom het huis
Woning verduisteren
Energie besparen
Ramen bekleden