Onze aanbiedingen

Verano RV Solar Rolluik

Actie: Bij aanschaf van 3 of meer rolluiken op solar ontvangt u een extra korting van €75,00 per rolluik*

Verano Solar rolluik Elektrisch rolluik met een motor op zonne-energie De Solar Rolluik is voorzien van een zelf oplaadbare Brel motor. Op het rolluik wordt een zonnepaneel bevestigd en deze vangt de straling van de zon op. De energie wordt omgezet in elektrische energie en zo wordt de motoraccu opgeladen. Dankzij de 8,7 mm dikke lamel zorgt dit rolluik voor extra veiligheid, isolatie en geluidswering. Door de diverse zijgeleiders is dit type rolluik op elk type raam of kozijn te bevestigen.

Specificaties

Max. Breedte

3700 mm

Max. Hoogte

3000 mm

Bediening

Brel Solarmotor met geïntegreerde accu in motor

Afmeting Lamel

40 mm lamel dikte 8,7 mm

Z4all Knikarmscherm

Actie: Gratis afstandsbediening t.w.v. € 67,00*

Nieuw in ons assortiment!!! Een prachtig op maat gemaakt cassettescherm van Zonwering4all standaard in Crème-wit en antraciet structuurlak leverbaar. Dit zonnescherm is voorzien van een doek goot, die ervoor zorgt dat de oprolbuis niet zichtbaar is. De maximale afmeting van dit terrasscherm zijn 6 meter breed in combinatie met 3 meter uitval.

Specificaties

Max. Breedte

6000 mm

Max. Uitval

3000 mm

Kleur Cassette

Antraciet, Crème-wit structuurlak

Doekkleuren

Swela Sunvas collectie

Bediening

Somfy Sunea IO

Extra Optie's

Somfy Eolis 3D IO

Solarbreaker Zip Pro Solar

Actie: Tijdens de introductie van dit product t/m 31 mei 2022 Gratis montage bij afname van 2 of meer.*

Nieuw in ons assortiment is de innovatieve Zip Pro Solar van het merk Solarbreaker. De ZIP Pro Solar is de meest geavanceerde oplossing in ons aanbod. Het maakt gebruik van een fotovoltaïsch paneel over de gehele breedte van de cassette. De geïntegreerde batterij zorgt voor een probleemloze motorwerking, ook bij bewolkt weer. Dit type screen heeft geen stroomaansluiting nodig, de solar motor is van het merk Somfy IO incl. afstandsbeding. Het Solarpaneel is van glas in plaats van plastic en wordt op maat gemaakt over de gehele breedte van de cassette tot 4500 mm Het ZIP SOLAR-systeem is gebaseerd op het ZIP PRO-systeem en biedt al zijn voordelen. Onderlijst verstopt in de cassette, geen schroeven zichtbaar, geen zichtbare lassen op het doek.

1/4

Specificaties

Max. Breedte

4500 mm

Max. Hoogte

4500 mm

Maatvoering Cassette

95 mm 105 mm 125 mm

Bediening

Somfy Solar IO of RTS

Type Accu

Lithium accupack demontabel

Doek collectie

Serge Ferrari

Kleur Cassette en Geleiders

Ral 9001, 9010, 9016, 7016 Mat, Structuur& glans

Solar Paneel

fotovoltaïsch paneel over de gehele breedte van de cassette

Een oplossing voor
iedere situatie.

Met onze zonwering creëer je plekken waar je heerlijk kunt genieten in de schaduw. Houd je woning koel en geef je het interieur de laatste puntjes op i. Verder vergroot je met zonwering, zoals rolluiken of markiezen de privacy in huis en kun je energie besparen.

Met meer dan vijftien verschillende productsoorten in zonwering en raambekleding, vind je altijd een oplossing die past bij jouw wens of smaak. Onze producten worden uitsluitend in Nederland geproduceerd en voldoen daarom aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Schaduw op mijn terras
Beschutting tegen het weer
Privacy in en rondom het huis
Woning verduisteren
Energie besparen
Ramen bekleden