Zonwering4all topkwaliteit zonneschermen van Verano - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Buitenzonwering

In de schaduw genieten van de zon, dat kan met een zonnescherm. Een zonnescherm brengt op een zonovergoten dag schaduw en koelte in uw huis en tuin. Bovendien creëert u een gezellig terras dat tijdens een heerlijke (na)zomeravond langer warm blijft door de beschutting van het zonnescherm. En niet te vergeten: met een zonnescherm gaat u verkleuring van uw meubels tegen.

Zonwering4all heeft meer dan 10 soorten zonneschermen, onderverdeeld in 3 typen: de standaard variant, het semi-cassettescherm en het cassettescherm. De eerste is het meest basic; de stof is in opgerolde toestand aan de onder- en bovenzijde nog zichtbaar. Bij het semi-cassettescherm is de stof in opgerolde toestand enkel aan de onderzijde zichtbaar. Het cassettescherm sluit de stof in opgerolde toestand volledig op in een cassette. De stof is hierdoor compleet beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

De zonneschermen van
Zonwering4all worden helemaal voor u op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat het zonnescherm perfect past bij uw huis en tuin, qua uiterlijk en afmeting.

De kleur van uw zonnescherm is minstens zo belangrijk als de praktische eigenschappen. Daarom biedt
Zonwering4
all u volop keuze! Van speelse dessins tot stoere blokstrepen. En van effen antraciet tot vrolijk oranje/geel. We hebben zelfs een prachtige ecologische doekcollectie! klik hier om de kleuren te bekijken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bekijk hier de brochure.


 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu