Vouwgordijnen - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Raamdecoratie

Vouwgordijnen passen naadloos bij elke stijl. Daarom zijn ze voor veel interieurs de perfecte oplossing. Vouwgordijnen zijn net zo functioneel als klassieke gordijnen, maar ogen meer hedendaags.

Met de keuze van de stof bepaalt u de sfeer die uw vouwgordijn uitstraalt. Kies uit een groot palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Een natuurlijke linnen-look, basic wit of vurig rood. Het is allemaal mogelijk. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen en wasbaar op 30 graden.

Aanvullende optiesOptioneel zijn: een volant (half of heel) en baleinen aan de voorzijde. Een volant is een strook stof aan de onderkant van het vouwgordijn. Deze strook houdt zonlicht aan de onderkant tegen als het vouwgordijn is opgetrokken. Een volant hangt aan de raamzijde, wat zorgt voor een mooie afwerking en ongelijke verkleuring van het vouwgordijn tegengaat. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Vouwgordijnen met baleinen ogen strakker en eigentijdser.

Een vouwgordijn wordt handmatig bediend door middel van een bedieningsketting. Met deze ketting ‘vouwt’ u het gordijn moeiteloos open en dicht. Gebruiksvriendelijke, geruisloze en solide zonwering voor binnen.

Klik
hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu