Vertikale lamellen - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Raamdecoratie

Verticale lamellen staan bekend om hun functionaliteit. In één handomdraai bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy. Bovendien zijn lamellen tijdloos en geven ze uw ramen optisch meer lengte.

Verticale lamellen zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen, doen ze het uitstekend bij grote en afwijkende raampartijen, zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. En of dit raam zich nu in een kantoor, badkamer of woonkamer bevindt: een verticale lamel kan altijd.

U kunt het materiaal, kleur en dessin kiezen dat bij uw interieur past en zo uw eigen lamelgordijn samenstellen. De collectie van Verano bestaat uit wel 450 soorten en kleuren! Er zijn drie lamelmaterialen: kunststof, aluminium en stof.

Verano heeft twee eigen unieke lijnen: de Rive en de Rive Office. De lamellen van deze collecties bevatten speciale perforaties die lichtinval op subtiele wijze toelaten. Het licht neemt bezit van de ruimte om een eigen spel te spelen. Het interieur voelt hierdoor nooit hetzelfde aan.

Klik
hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu