Uitvalschermen - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Buitenzonwering

Een uitvalscherm vervult één taak en neemt deze taak bijzonder serieus. Met een uitvalscherm voor uw raam komt er geen warmte en zonlicht uw huis binnen. Zo blijft het in de zomer binnenshuis lekker koel. De energieslurpende airco is hierdoor nagenoeg overbodig. Bovendien is een uitvalscherm een mooie aankleding van uw gevel.

Een uitvalscherm zet uw raam in de schaduw, maar belemmert het zicht naar buiten niet. Het zonwerende doek zit dicht tegen uw raam aan. Hierdoor is het niet mogelijk onder een uitvalscherm door te lopen, maar wordt de zon en warmte wel extra doeltreffend geweerd. Uitvalschermen zijn een voordelig alternatief voor een zonnescherm en ideaal voor hoger gelegen ramen of ramen waar geen vrije doorloop nodig is.

Met een uitvalscherm drukt u een stempel op de gevel van uw huis. Maak dus van de gelegenheid gebruik en geef het scherm de uitstraling die bij u en uw huis past. U kunt kiezen uit ruim 180 verschillende kleuren en dessins. Van zonnig geel tot vurig rood en van eigentijds antraciet tot klassiek gestreept.

Een uitvalscherm is bijzonder windvast. Dit komt door de stormvaste en windvaste uitval-armen die het zonwerend doek ondersteunen. Hierdoor is deze zonwering zeer betrouwbaar en stabiel.

Klik
hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.


 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu