Terrasscherm - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Buitenzonwering

Met een vrijstaand terrasscherm van Zonwering4all ontsnapt u aan de stress van alledag. U creëert een terras op een mooi en verborgen plekje in de tuin. Weg van het alledaagse leven en toen voorzien van alle gemakken.

De terrasschermen van Verano zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in ons assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid wilt voelen en wanneer u wilt genieten van de schaduw.

Zonwering4all heeft 4 typen (vrijstaande) terrasschermen. Ze hebben allemaal een uniek design en unieke eigenschappen, zoals oneindige uitbreidingsmogelijkheden, een constructie op wielen en een elektrisch bedienbare lamellenoverkapping.

Dankzij de speciale zonwerende doeken of lamellen biedt een terrasscherm de perfecte bescherming. U heeft ruimte keuze uit de collectie doeken die Verano zelf heeft samengesteld. Naast zonwerend, zijn sommige doeken ook waterdicht.

Klik
hier
om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu