Terrasoverkapping - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Buitenzonwering

Een terrasoverkapping maakt uw huis groter en uw tuin sfeervoller. Een echte win-winsituatie dus. U geniet van de buitenlucht, op elk moment van de dag, het hele jaar door. En tijdens een regenbui zit u heerlijk droog. Denk aan de fijne momenten die u kunt beleven, zoals buiten ontbijten met uw gezin of borrelen met vrienden. Een overkapping zorgt gegarandeerd voor plezier en comfort in uw tuin!

Zonwering4all heeft 3 verschillende terrasoverkappingen, die altijd speciaal voor u op maat worden gemaakt. U kunt kiezen voor de basic Iseo, de multifunctionele Garda of de stijlvolle Riva. Alle modellen blinken uit in stevigheid en stabiliteit.

U heeft de keus uit vele uitbreidingsopties zoals zonwering, verlichting, glaswanden en ritzscreens. Zo bepaalt u zelf van welke gemakken uw overkapping is voorzien

U hoeft niet meer te slepen met kostbare tuinmeubelen of ze af te dekken met plastic, want een terrasoverkapping deinst niet terug van een fikse regenbui of hevige windhoos. Uw meubelen staan het hele jaar droog en u kunt ze nog gebruiken ook!


Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu