Screens, vanaf €219 - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Buitenzonwering

Met een screen van Zonwering4all bedekt u uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Hierdoor is een screen één van de meest doeltreffende zonwering.

Een screen geeft uw gevel een moderne en stoere uitstraling. Dit komt doordat de stof vlak en strak tegen uw raam is bevestigd.

Een
Zonwering4all screen geeft u privacy; het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de special stof is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: een screen is zeer stabiel, windvast en neemt geen ruimte in.

Zonwering4all levert ruim 90 kleuren. U kunt kiezen voor een grijs- of bruintint, die mooi harmonieert met de kleur van uw kozijn, dak of gevel. Houdt u meer van uitgesproken, dan kunt u een speels mozaiek creëeren door al uw screens een andere kleur te geven. Let bij uw keuze ook op de verschillende eigenschappen van de stof. Deze variëren namelijk in de mate waarin ze licht en warmte doorlaten. Alle screendoeken zijn brandvertragend.

Klik
hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bekijk hier de
brochure
.

 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu