Rolgordijnen - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Raamdecoratie

Met het strakke uiterlijk van rolgordijnen creëert u rust in uw interieur. Bovendien zorgen rolgordijnen voor privacy en zijn ze ideaal tegen laaghangende zon. Het assortiment rolgordijnen van Verano bestaat uit 4 typen standaard rolgordijnen, een rolgordijn met elektrische bediening en de revolutionaire Linee Shade.

Heeft u een speciale maat nodig voor uw rolgordijn? Dat kan. Bij Verano wordt uw rolgordijn op maat gemaakt, zodat het precies bij uw situatie past.

Zonwering4all heeft een eigen kleurencollectie voor de rolgordijnen: de Urban Colors. Deze speciale collectie zit barstens vol inspirerende kleuren en dessins. De grote diversiteit aan dessins is iets waarmee een rolgordijn zich onderscheid van andere typen raamdecoratie. Er zijn o.a. dessins met grafische patronen, bloemen en letters. U maakt uw rolgordijn nóg persoonlijker met een leuke gekleurde biesband aan de onderkant van de stof.

Er zijn meerdere verfijnde bedieningstechnieken. Met elektrische bediening zet u de plissé met één druk op de knop in de juiste positie. Heerlijk comfortabel vanuit uw luie stoel. U kunt het plisségordijn ook met de hand bedienen. U heeft hierbij de keuze uit een trekkoord, eindloos kettingsysteem of handgreep. Deze laatste optie is handig bij dak- of draai-kiepramen.

Klik
hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu