Plisségordijnen - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Raamdecoratie

Met een plissé kiest u voor gebruikersgemak.  U kunt het gordijn op elke gewenste positie vastzetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer binnendringt. Plisségordijnen zijn geraffineerd, subtiel en sfeermakers bij uitstek.

H
eeft u een speciale maat nodig voor uw rolgordijn? Dat kan. Bij Verano wordt uw rolgordijn op maat gemaakt, zodat het precies bij uw situatie past.

Zonwering4all heeft een eigen kleurencollectie voor de rolgordijnen: de Urban Colors. Deze speciale collectie zit barstens vol inspirerende kleuren en dessins. De grote diversiteit aan dessins is iets waarmee een rolgordijn zich onderscheid van andere typen raamdecoratie. Er zijn o.a. dessins met grafische patronen, bloemen en letters. U maakt uw rolgordijn nóg persoonlijker met een leuke gekleurde biesband aan de onderkant van de stof.

Er zijn veel hoogwaardige materialen waaruit u kunt kiezen. Elk type stof heeft kenmerkende eigenschappen. Zo is polyester bijzonder stevig, trevira cs brandvertragend en is pvc/glasvezel praktisch in vochtige ruimtes. Informeer naar de stofeigenschappen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Let daarbij ook op de transparantiegraad. Wilt u graag een verduisterend rolgordijn? Of liever een lichtere stof die het zicht naar buiten niet helemaal beperkt?

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu