Markiezen - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Buitenzonwering

Markiezen geven uw pand een sfeervolle en authentieke uitstraling. Door de klassieke vorm van een markies dringt er ook via de zijkanten van uw raam geen zonlicht uw huis binnen.

Zonwering4all heeft een breed assortiment markiezen. Hierdoor kunt u de markies tot in het kleinste detail afstemmen op uw wensen. Het frame vormt de basis van een markies. U kunt kiezen uit een aluminium, vurenhouten of grenenhouten frame. Ook voor de boven- en zijplank kunt u zelf het materiaal kiezen: aluminium of Red Cedar-hout. Bovendien kunt u zelf de biesband, het doek en de bediening kiezen.

Met de kleur van uw markies bepaalt u de uitstraling van uw gevel. Verano vindt het daarom belangrijk dat er een uitgebreid kleurenpalet is om uit te kiezen. Daarom hebben we een eigen doekcollectie, die bestaat uit ruim 180 zorgvuldig geselecteerde stoffen. De stoffen zijn van uitmuntende kwaliteit en zijn zeer effectief in het tegenhouden van warmte en licht. Kies de kleur en het dessin dat bij u past.

U opent en sluit de markies eenvoudig door middel van een bedieningskoord. De markiezen van Verano kunnen ook uitgerust worden met een elektromotor. Hiermee maakt u het uzelf nóg gemakkelijker. De zonwering opent of sluit dan automatisch met slechts één druk op de knop.

Klik
hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu