Jaloezieën - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Raamdecoratie

Of u nu een industrieel, neutraal of warm interieur heeft, met een jaloezie kunt u elke sfeer neerzetten die u maar wilt. De kracht van een jaloezie is dat deze strak en sfeervol tegelijk is. Bovendien is het een bijzonder praktisch product: in één handomdraai doseert u het zonlicht in uw woning.

Jaloezieën van Verano zijn verkrijgbaar in aluminium, hout en stof. Afhankelijk van de materiaalkeuze, kunt u ook kiezen voor verschillende lamelbreedtes. Een smalle lamel straalt elegantie en subtiliteit uit, terwijl een dikkere lamel stoerder en robuuster is. En voor een extra persoonlijk tintje is er ook nog een grote keuze aan lamelkleuren, ladderbanden en bedieningskoorden.

Met een jaloezie van Verano haalt u geen standaard model in huis, maar een product dat voor u op maat is gemaakt. Zo weet u zeker dat de jaloezie de juiste afmetingen heeft en uw persoonlijke stempel draagt. Omdat het belangrijk is in alle gevallen kwaliteit te garanderen, werkt Verano met maximale afmetingen. Deze afmetingen zijn afhankelijk van de breedte van de lamel.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu