Garagedeuren - Zonwering4all - Katwijk, Zonwering & meer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Rolluiken

Vervang uw oude, instabiele en tochtige garagedeur voor een garagedeur van Zonwering4all. Onze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn robuust en geven tocht geen kans. Zo creëert u een goed geïsoleerde en veilige garage. En niet onbelangrijk: u bespaart energie.

Een garagedeur van
Zonwering4all is inbraakwerend en dus uitermate veilig. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. Bovendien hoeft u niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie.

Een
Zonwering4all garagedeur wordt op maat gemaakt. Zo past de garagedeur altijd naadloos in uw garage. Bovendien zijn er verschillende panelen, zodat u de garagedeur helemaal kunt afstemmen op uw smaak. Kies voor een strak, glad paneel of voor een paneel waarin een profiel is verwerkt. Er zijn gestreepte profielen (met horizontale groeven) en een profiel met een rechthoekig reliëfvlak (een cassettemotief).

Uw huis lijkt groter wanneer de garagedeur dezelfde kleur heeft als de rest van uw gevel. Daarom is het erg gemakkelijk dat een garagedeur van
Zonwering4all in alle RAL-kleuren te verkrijgen is. Bovendien is er een ruime keus uit houtnerf- en metallic-folies, zodat de garagedeur qua kleur en structuur afgestemd kan worden op de kozijnen van uw huis. De garagedeur is afgewerkt met een speciale coating, die weerbestendig is.

Onze garagedeuren zijn op afstand bedienbaar. Zo kunt u, wanneer u thuiskomt, met één druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Met de garagedeuropener opent, sluit of stopt u de garagedeur snel en geruisloos. Comfortabeler en gemakkelijker kan niet.


Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 
Zonwering4all
www.zonwering4all.nl
info@zonwering4all.nl
Mob.0651548025
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu